hiremvan.hu

Ksenia unum wls Pet

Vezeték nélküli, dual element, passzív infra, 10kg kisállatvédelem, 868MHz, ELT, 12m, 44°.

Riasztó és Lakásautomatizálás / Mozgásérzékelők / Vezeték nélküli érzékelők


Az unum infravörös mozgásérzékelők a fellelhető legmodernebb alkatrészekből és anyagokból készültek, így lehetnek a legkorszerűbb professzionális érzékelők. Minden szempontból ezek az érzékelők garantálják a legnagyobb megbízhatóságot a mozgásérzékelők piacán, hamis riasztások nélkül.
Továbbá az unum sorozat rendelkezik az egyetlen olyan látványos és ultramodern lencsével, melyet az ELT (Embedded Lens Technology) technológiájának köszönhetően az elülső felületbe integráltak. A professzionális lencsék tervezése során évtizedes tapasztalat felhasználásával elérték, hogy a lencse anyaga egybeolvadjon az egész elülső felülettel. A mozgásérzékelésért kiváló minőségű EvenEye objektívekkel kiegészített Digi Pyro Dual PIR mozgásérzékelő felelős.
A kétirányú kommunikációnak köszönhetően szoftveresen programozható az eszköz érzékelési távolsága (6 illetve 12m) és az impulzusok száma/gyakorisága anélkül, hogy DIP-kapcsolókkal és jumperekkel kellene törődnie, illetve fel kéne nyitnia az érzékelőt.
Továbbá a PIR-érzékelő kikapcsolható, ha a rendszer ki van kapcsolva az áramfogyasztás drasztikus csökkentése érdekében, ezáltal növelve az elemek élettartamát. Otthonautomatizálási alkalmazások esetében viszont lehetséges engedélyezni, hogy a PIR érzékelő mindig aktív legyen.
A Ksenia vezeték nélküli eszközök a legújabb generációjú, 868MHz-es teljesen kétirányú frekvenciasávot használják (minden perifériás eszköz vevőegységként működik, amely lehetővé teszi, hogy minden adatátvitel egy megerősítő üzenetet kapjon, amely lehetővé teszi a fogyasztás optimalizálását és nagyobb megbízhatóságot biztosít a hagyományos rendszerekhez képest).
A kétirányú kommunikációnak köszönhetően a bemenetek konfigurációja közvetlenül a szoftveren keresztül programozható, ugyanúgy mint az összes vezeték nélküli eszköz esetén. Végrehajtja a DPMS tápfelhasználási teljesítmény-szabályozását, beállíthatja milyen időnként ellenőrizze a csatlakoztatott eszközök állapotát 1 perctől maximum 4 óráig, az akkumulátor töltöttségi állapotát leolvashatja.
A kifinomult tápfelhasználási teljesítmény-szabályozás (DPMS - Dynamic Power Management System) csökkenti az interferenciát, maximalizálja az akkumulátor élettartamát és optimalizálja az átviteli teljesítményt a különböző vezeték nélküli eszközök közötti távolságtól függően. Az egész rendszer maximális védelmét az egyes kommunikációs csomagok saját algoritmussal történő titkosítása biztosítja.

(PET) Kisállatvédelem
A kisállat védett unum mozgásérzékelők által védett területen, az érzékelők kialakításából adódóan, kisállatok (10 kg vagy könnyebb) jelenléte sem okoz gondot és vált ki riasztást. Különleges mikro-elemekkel rendelkező lencséje sokkal erősebb optikai jeleket produkál emberek érzékelésekor, mint állatokénál. Ezen felül a kisállatvédelemmel ellátott unum infrák kalibrációját egyesével ellenőrzik a gyártás során, ezzel is biztosítva az érzékelések pontosságát.

- Vezeték nélküli passzív infra, Ksenia rendszerekhez.
- Működési frekvencia: 868MHz.
- Kisállatvédelem: 10kg.
- Kettős piroelektronikus érzékelő fej.
- Általános felhasználási célokra használható passzív mozgásérzékelő.
- Állítható PIR érzékenység.
- ELT technológiás kialakításának köszönhetően a lencséje beleépül a borításába.
- LED-mentes kivitel.
- Fehér fény szűrés: 6500Lux.
- Érzékelési szög: 44°.
- Érzékelési távolság: 12m (2.3m szerelési magasságot figyelembe véve).
- Optimális szerelési magasság: 1.8m - 2.4m.
- Riasztás kimenet: relés, NC kontaktusú (maximum: 30VDC, 50mA).
- NC kontaktusú szabotázs kapcsoló.
- Fehér ABS és HDPE készülékház.
- Tápfeszültség: 9-16VDC.
- Maximális áramfelvétel: 24mA.
- Működési hőmérséklet: -10°C - +55°C.
- Méretei: 113mm x 60mm x 45mm.
- CE minősítés.
- RoHS tanúsítvány.
- Megfelel az EN50131 szabványnak.

Opcionális tartozékok:
- Ksenia unum Swinel infratartó.